"Chris is a great photographer. Always the client in mind, he is very flexible and always upbeat. And, most importantly, his photography is brilliant."

Willem Koolhaas - Marketing communications Director RSM Erasmus University.

 

"Chris Gorzeman is al jaren tot grote tevredenheid van heel veel medewerkers hofleverancier van RSM. Chris is een unieke fotograaf die op een bewonderenswaardige snel manier sfeer kan uitdrukken in zijn foto's. Voor hem geldt echt 'a picture is one thousand words'. Zowel in portretfotografie als in event fotografie is hij een echte kei."

Marianne Schouten - Media & PR Manager RSM Erasmus University.

 

"I sure want to recommend Chris for his great work. He is creative, focused and takes beautiful pictures. Most important; he is a fine person to work with."

Maaike Abrahamse - Co-owner BureauPrevents.

 

"Chris made the photos of my PhD defense in February 2015. He is responsive, reliable and most important: a great photographer. My family and friends loved the photos and during the defense he moved so quietly that I haven't even noticed him. He is a great photographer, he is a joy to work with and I highly recommend him for your photographical needs."

Ruben Osnabrugge - PhD at Erasmus MC.

 

"Het is fijn samenwerken met Chris. Hij maakt prachtige foto's, is betrouwbaar en creatief. Al jaren maakt hij foto's voor Parttime Master Bedrijfskunde, RSM, tot grote tevredenheid."

Rianne van Reeuwijk - Programme Manager Open Programmes

 

"Ik heb zowel zakelijk (Ecorys, Vervangingsfonds/Participatiefonds) als prive meerdere keren samengewerkt met Chris. Meestal ging het hierbij om portretfotografie. Ik doe graag een beroep op Chris omdat hij actief meedenkt over de stijl en benadering van de opdracht en niet schuwt om zijn eigen ideeën of mening over een voorgestelde richting te geven. Kwaliteit van het eindproduct staat altijd voorop."

Robert Eijkelestam - Communicatieadviseur bij Rotterdam Partners.

 

"Het is fijn samenwerken met Chris. Hij maakt prachtige foto's, is betrouwbaar en creatief. Al jaren maakt hij foto's voor Parttime Bedrijfskunde, RSM, tot grote tevredenheid."

Paola van Wijk - Projectmanagement | Community Manager | Marketing & Sales | Communicatie | Social Media.

 

"Capital Images heeft tijdens onze congressen schitterende foto's gemaakt. Heel fijn gewerkt samen. Fotograaf Chris Gorzeman is prettig in de omgang en weet op het juiste moment de mooiste plaatjes te schieten. Aanrader voor alle fotografie tijdens uw evenement!"

Debby Overvliet - Servier Nederland Farma BV

 

 

"Chris heeft gedurende 3 dagen op ons Symposium in De Doelen Rotterdam prachtwerk afgeleverd. Niet alleen heeft hij foto's van zeer hoogstaande kwaliteit gemaakt die de sfeer van het business event perfect wisten te vangen. Ook heeft hij een huzarenstukje geleverd door op de laatste dag vh evenement voor alle 300+ gasten een fantastische groepsfoto ingelijst mee te geven als afscheidscadeau, en een indrukwekkende fotoshow te maken voor de slotceremonie, als een waardige afsluiting van ons evenement. Ik kan Chris van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een professionele fotograaf met oog voor detail!"

Rutger Bonsel, Head of Marketing, Stamicarbon BV

Commentaren: 5
 • #5

  Marjolijn Das (vrijdag, 21 september 2018 09:04)

  Chris heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens mijn oratie en de receptie erna. Hij wist precies de juiste mooie momenten te vangen. Hij kijkt niet alleen met een heel goed technisch oog naar het beeld, maar maakt ook in een split second een inschatting van de sociale situatie. Heel mooi. Bedankt Chris!

 • #4

  Marjolein Peters (woensdag, 30 maart 2016 19:59)

  Chris is echt een fantastische fotograaf! Hij heeft prachtige foto's gemaakt van mijn promotie aan het Erasmus MC. Bovendien heb je helemaal niet in de gaten dat hij rond loopt. Chris, nogmaals veel dank! Jouw foto's zijn herinneringen voor het leven...

 • #3

  Thomas Pistorius (vrijdag, 22 januari 2016 11:52)

  Chris is een vakman en een kunstenaar. Hij is de fotograaf die je graag zou willen hebben. Zijn foto's brengen precies het moment qua verhaal en emotie in beeld en vormen daarmee schitterende herinneringen aan mijn promotie.
  Daarnaast is Chris in zijn dienstverlening prettig, professioneel en accuraat.

 • #2

  Francois de Kock (dinsdag, 12 januari 2016 12:45)

  Chris photographed my PhD defense and we loved the pictures. Chris has a great talent for capturing the ‘moment’ - he is a true artist. He was also very professional and friendly. Thanks Chris!

 • #1

  Chantal Zevenbergen (dinsdag, 05 januari 2016 19:42) (dinsdag, 12 januari 2016 09:18)

  Chris heeft prachtige foto's gemaakt van mijn PhD verdediging. Hij was onopvallend aanwezig, maar heeft toch alle kiekjes weten te maken. De foto's geven goed de emoties van de verschillende mensen weer. Ik ben er heel blij mee.
  Chantal Zevenbergen- PhD Erasmus MC